Подаруй Землі Затишок

16–17 вересня 2017 року Екологічний рух «За Затишну Землю» на треті вихідні вересня проводить традиційну осінню подію «Подаруй Землі затишок».
Основне місце проведення ― Солом’янський ландшафтний парк (вул.Волгоградська).
Початок події об 11:00.
Долучайтесь до наведення ладу на клумбах Солом’янського парку або ж обирайте ділянку на власний розсуд і зробіть її затишною. Насправді восени роботи на землі вистачає: підготувати землю до зимового періоду, навести лад, висадити цибулинкові і багаторічники.
Також осінь ― чудова пора для того, щоб створити новий Куточок Краси, адже на весну буде гарна основа для довершення вашої клумби – висадки однорічних рослин: чорнобривців, айстр, настурції тощо. А нарциси і тюльпани, висаджені восени, стануть приємним нагадуванням вашого піклування і вдячності землі, символом народження нового оновленого життя.
І немає марної роботи, що йде від серця, і те тепло душі, що ви вкладаєте, створюючи клумбу або просто затишне місце – живе, його точно знає і пам’ятає земля. І це вже зовсім інше місце, що було до того моменту, коли його торкнулась ваша турботлива рука. Питання лише часу. Процес дивовижного творення запустився і він продовжується і діє на всіх навкруги – краса, що змінює світ навколо, що робить душі людей навколо добрішими. Готові ті, що бачать і відчувають, для тих, хто ще не побачив потрібно ще трохи часу…краса торкається і їх серця, пом’якшуючи його. Одного моменту вони відчують і зрозуміють це.
Як завжди під час події на нас чекають вільне дружнє спілкування, чай, бутерброди, домашні смаколики.
Подія традиційно проходить під мелодії Українського Серця, що лунають на хвилях Патріотичне інтернет-радіо “Вольниця” ― давнього друга і однодумця Руху.
Всіх Бажаючих будемо чекати і у Неділю 18 вересня:-) Роботи вистачить на всіх!
Реєстрація учасників: http://goo.gl/forms/Jm5J7AfQgm

З повагою,
Команда Руху «За Затишну Землю»//
для зв’язку Олена 063-228-12-97

Залишити відповідь

https://r-tech24.de/review/vpn/